Νέες επενδύσεις στην Κύπρο από υπεράκτια ναυτιλιακή εταιρεία

{loadposition ba_textlink}

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη είχαν χθες οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι του ομίλου Caravel και της ναυτιλιακής εταιρείας, μέρος του ομίλου, Fleet Management Ltd (FML), μία από τις τέσσερις μεγαλύτερες πλοιοδιαχειρίστριες εταιρείες διεθνώς, με περισσότερα από 350 πλοία υπό διαχείριση, 10.000 ναυτικούς και 600 άτομα προσωπικό ξηράς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της FML, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία έγινε στο πλαίσιο των εορτασμών της FML για την 20ή επέτειό της στην Κύπρο, ο Harry Banga, Πρόεδρος του Ομίλου Caravel και ο Kishore Rajvanshy, Διευθύνων Σύμβουλος της ναυτιλιακής εταιρείας FML, παρουσίασαν το πολύμορφο επιχειρηματικό χαρτοφυλάκιο των εταιρειών τους και τα σχέδια περαιτέρω επέκτασης των ναυτιλιακών δραστηριοτήτων τους στην Κύπρο.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εξέφρασε την εκτίμησή του για τη δέσμευση της εταιρείας FML να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Κύπρο και την στήριξη της προς την κυπριακή ναυτιλία, και ανάφερε ότι η Κυβέρνηση καλωσορίζει οποιαδήποτε νέα πρωτοβουλία για επενδύσεις του Ομίλου Caravel στην Κύπρο. Την ίδια στιγμή, σκιαγράφησε την τρέχουσα κατάσταση της προόδου της κυπριακής οικονομίας.

Στην ανακοίνωση, η FML αναφέρει ότι για να γιορτάσει την 20η επέτειο της στην Κύπρο διοργανώνει απόψε επίσημο δείπνο σε ξενοδοχείο στη Λευκωσία, κατά τη διάρκεια του οποίου θα παρευρεθούν, κυβερνητικοί και άλλοι κρατικοί ανώτεροι αξιωματούχοι, εκπρόσωποι της κυπριακής ναυτιλιακής βιομηχανίας και της επιχειρηματικής κοινότητας στην Κύπρο.

Πηγή: ΚΥΠΕ