Διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 33χρονος από τη Λεμεσό

{loadposition ba_textlink} 

Σοβαρός τραυματισμός σημειώθηκε χθες το απόγευμα στη Λεμεσό, με θύμα έναν 33χρονο οδηγό μοτοσυκλέτας, ο οποίος μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο ΓΝ Νοσοκομείο Λευκωσίας και υποβλήθηκε σε επέμβαση, ενώ η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, γύρω στις 19.10 χθες το απόγευμα, και ενώ 32χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην οδό Σπυρίδωνος Τρικούπη, στη Λεμεσό, φθάνοντας στη συμβολή με την Αγίας Φυλάξεως και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 33χρονος διανομέας έτοιμου φαγητού.

Απο τη σύγκρουση, ο 33χρονος, ο οποίος δεν έφερε προστατευτικό κράνος, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη πολυτραυματισμό, ενώ μεταξύ άλλων έφερε βάρια κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο ΓΝ Λευκωσίας, γύρω στις 22.00 το βράδυ, όπου υποβλήθηκε σε περαιτέρω εξετάσεις, κατά τις οποίες διαπιστώθηκε ότι υπέστη υποσκληρίδιο αιμάτωμα εγκεφάλου, ενώ υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως εξαιρετικά κρίσιμη.

Ο 32χρονος οδηγός του άλλου οχήματος, υποβλήθηκε σε προτακαταρκικό έλεγχο αλκοόλ, με μηδενική ένδειξη.

Την υπόθεση συνεχίζει να διερευνά η Τροχαία Λεμεσού.