Λεμεσός: Συνελήφθη ύποπτος ληστείας αυτοκινήτου

{loadposition ba_textlink}

Μια μοτοσικλέτα και ένα αυτοκίνητο τα οποία κλάπηκαν πρόσφατα εντοπίστηκαν από την Αστυνομία σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λεμεσό. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο μοιάζει με αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε σε διάρρηξη της ΣΠΕ Λεμεσού στις 29 Απριλίου.

Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, το αυτοκίνητο και η μοτοσικλέτα θεωρήθηκαν ύποπτα και σε έλεγχο που έγιναν στον αριθμό εγγραφής του αυτοκινήτου φάνηκε ότι αυτοί ανήκουν σε άλλο αυτοκίνητο. Κατόπιν αυτού, ο χώρος τέθηκε σε παρακολούθηση εν αναμονή του ατόμου που θα το χρησιμοποιούσε.

Όπως είπε ο εκπρόσωπος, χθες γύρω στις 7 και τριάντα το απόγευμα ένα πρόσωπο εθεάθη να εισέρχεται στο αυτοκίνητο. Αμέσως, τα μέλη της Αστυνομίας πλησίασαν και συνέλαβαν τον άντρα, ο οποίος αρχικά προσπάθησε να διαφύγει και στη συνέχεια αντιστάθηκε της σύλληψης.

Ο άντρας τέθηκε υπό κράτηση και στις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε πως το αυτοκίνητο είχε κλαπεί στη Λεμεσό στις 9 Απριλίου ενώ η μοτοσικλέτα είχε κλαπεί στην περιοχή των Βρυσούλλων χωρίς, όμως να είναι γνωστή η ημερομηνία που έγινε αυτό, καθώς το γεγονός δεν καταγγέλθηκε.

Επίσης, το αυτοκίνητο μοιάζει, όπως είπε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, με αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στη διάρρηξη της ΣΠΕ Λεμεσού στις 29 Απριλίου.

Πηγή: KYΠΕ