Σαμποτάζ σε αυτοκίνητο στρατιωτικού

{loadposition ba_textlink}

Σε εμπρησμό αποδίδεται τελικά η φωτιά που ξέσπασε στις 2..45 ξημερώματα της Πέμπτης στη Λευκωσία και η οποία προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε αυτοκίνητο τύπου BMW που ανήκει σε Ελλαδίτη επιλοχία της Εθνικής Φρουράς.

Με το πρώτο φώς της μέρας, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή, από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση. Το αυτοκίνητο, βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, στη Λευκωσία. Από τη φωτιά, προκλήθηκαν επίσης ζημιές σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση.
Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε στασιμότητα αφού ο παραπονούμενος ανέφερε στην Αστυνομία ότι δεν υποψιάζεται κανένα.

Εξάλλου, γύρω στις 4.15π.μ. το πρωί της Πέμπτης ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του 38χρονου ιδιοκτήτη του στο χωριό Εργάτες.

Η φωτιά κατασβήστηκε από τον ιδιοκτήτη του οχήματος, αφού προκάλεσε επιφανειακές ζημιές στη δεξιά πλευρά του οχήματος. Τα αίτια της φωτιάς διερευνώνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμειας.