Άνδρας κείτονταν νεκρός επί τρεις μέρες σε γνωστό φασφουντάδικο στην Αυστραλία

Οι αρχές της Αυστραλίας διεξάγουν έρευνες μετά τον εντοπισμό ενός νεκρού άνδρα σε τουαλέτες εστιατορίου της αλυσίδας Hungry Jack’s (όπως ονομάζονται τα Burger King εκεί) σε προάστιο του Περθ της Αυστραλίας. Ο θάνατος του φαίνεται, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, να οφείλεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών και δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι προέκυψε από αυτοκτονία ή ανθρωποκτονία.

Παρόλα αυτά, η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου λόγω του γεγονότος ότι το πτώμα εντοπίστηκε μετά από τρεις μέρες σε ένα πολυσύχναστο εστιατόριο. Το συγκεκριμένο γεγονός εγείρει ερωτήματα για το κατά πόσο η συγκεκριμένη αλυσίδα τηρεί τους κανόνες υγιεινής.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι η εταιρεία δεν έβγαλε στην δημοσιότητα το πρόγραμμα καθαρισμού των τουαλετών, όπως είχαν ζητήσει πολλά αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης, και αρκέστηκε στην παρακάτω ανακοίνωση:

«Η Hungry Jack’s συνεργάζεται με όλες τις αρχές όσον αφορά το περιστατικό στη Balga στη Δυτική Αυστραλία. Οι σκέψεις μας είναι με όλους όσους επηρεάστηκαν από το συγκεκριμένο περιστατικό».

huffingtonpost.gr