Οδηγοί Προσοχή! Ενημερωθείτε και αποφύγετε την ταλαιπωρία!

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα (ταχείας κυκλοφορίας) σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα (βραδείας κυκλοφορίας).

Επίσης κατά την περίοδο 1/8/2016 – 12/8/2016, καθημερινά συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκύριακου, στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λάρνακα θα γίνονται κατασκευαστικές εργασίες από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστές και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της Λεωφόρου στη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Ηνωμένων Πολιτειών και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Εξάλλου το Σάββατο 6 Αυγούστου 2016, μεταξύ των ωρών 07:00 – 19:00, η διασταύρωση των οδών Αγίου Ανδρέου, Καντάρας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ και Ηρακλείου στο Καϊμακλί θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία λόγω της εκτέλεσης εργασιών από ιδιωτική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω των οδών Νικόλαου Ιωάννου, Πλάτωνος, Μιχαήλ Καραολή Αγαπήνορος, Εδέσσης και Ευαγόρου καθώς και των οδών Νεύτωνος, Λόρδου Βύρωνος, Αχαΐας, Μάρκου Μπότσαρη, Ιωάννη Μακρυγιάννη και Πραξάνδρου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

 

Πηγή:ΚΥΠΕ