Η ΕΔΟΝ συγχαίρει θερμά τον Ολυμπιονίκη Απόστολο Παρέλλη

Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ συγχαίρει θερμά τον Κύπριο αθλητή της δισκοβολίας, Απόστολο Παρέλλη, ο οποίος συμμετείχε στον τελικό του αθλήματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και κατέκτησε την 8η θέση. Την ίδια στιγμή αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στην οικογένεια του αθλητή, στον προπονητή του αλλά και όσους στήριξαν την προσπάθεια του.

Η τεράστια αυτή επιτυχία του Απόστολου Παρέλλη, αποτελεί τεράστια επιτυχία για ολόκληρο τον κυπριακό αθλητισμό αλλά και τιμή για την Κύπρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Απόστολος Παρέλλης είναι μόλις ο δεύτερος αθλητής στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων που λαμβάνει μέρος σε τελικό αγωνίσματος στο στίβο, με τα χρώματα της Κύπρου.

Οι επιτυχίες των Κύπριων αθλητών, με αποκορύφωμα τους ολυμπιακούς αγώνες, στέλνουν ξεκάθαρα το μήνυμα προς τους κυβερνώντες πως πρέπει να τερματιστεί η πολιτική των περικοπών που βάζουν εμπόδια στην προσπάθεια των αθλητών μας. Η πολιτεία οφείλει να στηρίξει του κύπριους αθλητές σε κάθε τους προσπάθεια και όχι μόνο να «πανηγυρίζει» με τις επιτυχίες τους.

Η ΕΔΟΝ εύχεται στον Απόστολο Παρέλλη και στην υπόλοιπη κυπριακή αποστολή καλή συνέχεια και ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

Γραφείο Τύπου

ΚΣ ΕΔΟΝ