ΑΕΛ: Με τον αέρα της κορυφής….

Τώρα οι «γαλαζοκίτρινοι» πάνε στην… μάχη της Λεμεσού με τον τίτλο του φαβορί αλλά πολύ περισσότερο με τον έδρα που δίνει η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Με αυτά τα δεδομένα πάει η αρμάδα του Πάμπου στο μεγάλο ντέρμπι και όλοι ξέρουν ότι με νίκη κυριολεκτικά… εκτοξεύονται. Με ήττα δεν χάθηκε και ο κόσμος καθώς σε ένα ντέρμπι όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά αλλά με… διπλό σήμερα ο κόσμος θα φωνάξει για πρωτάθλημα όσο και αν δεν βγαίνει αυτό από επίσημα χείλη.

Εκτός απροόπτου, ο Πάμπος Χριστοδούλου θα χρησιμοποιήσει τους ίδιους έντεκα με τους οποίους ξεκίνησε στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομό, ενώ στα δύο άκρα της άμυνας θα κινούνται οι Αϊρόσα (δεξιά) και Φορτούνα (αριστερά). Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Τζούνιορ και Σιέλης.

Στο κέντρο, η τριάδα θα αποτελείται από τους Σοάρες, Σόουζα και Μπουένο. Στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής θα κινείται ο Σαβανέ και στο αριστερό ο Γεωργιάδης. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αρουαμπαρένα. Η μόνη διαφοροποίηση, που μπορεί να γίνει θα αφορά το χώρο του κέντρου, με τον Νικολάου να είναι υποψήφιος να αγωνιστεί σε περίπτωση που μείνει εκτός ο Μπουένο, θέλοντας να κάνει πιο… σκληρό το κέντρο.

Περισσότερα στο balla.com.cy