«Δεν υπήρξε επαφή με Άϊλτον»

Αναλυτικά τι είπε στον SuperΣΠΟΡ FM:

Για τον Καρλάο και την ανάγκη για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας…

«Ο Καρλάο είναι στην Κύπρο και θα προχωρήσουμε με τα διαδικαστικά της μεταγραφής του. Από αύριο θα αποτελεί παρελθόν για το ΑΠΟΕΛ. Και να θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό δεν μπορούσαμε. Προσέφερε και κέρδισε πολλά. Δεν είναι σύνηθες να φεύγουν ποδοσφαιριστές από την Κύπρο και να αγωνίζονται σε ένα από τα 4 καλύτερα πρωταθλήματα στον πλανήτη.

Η επιτροπή προγραμματισμού είναι υποχρεωμένη να ψάξει για να βρει ποδοσφαιριστή στη θέση. Από την Πέμπτη, κοιτάζουν το πώς θα καλύψουν τη συγκεκριμένη θέση. Αναμένουμε με την κάθοδο του κ. Λορένθο να προχωρήσουμε στο θέμα».

Για τον Αΐλτον…

«Κανένας δεν ήρθε σε επαφή με τον Αΐλτον, ούτε ο Αΐλτον ήρθε σε επαφή με το ΑΠΟΕΛ. Ο Αΐλτον και ο κάθε ποιοτικός ποδοσφαιριστής, μπορεί να είναι οποιαδήποτε στιγμή, μεταγραφικός στόχος. Πρέπει να είμαστε συνεπείς στον κόσμο μας και να δίνουμε σωστή πληροφόρηση. Ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρξε καμία επαφή με τον Αΐλτον».

Για τον Γκαστόν Σίλβα…

«Έχουν γραφτεί 8 ποδοσφαιριστές και το ΑΠΟΕΛ, έχει κάνει προσφορά μόνο στον Ντροπά. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Μπορεί να υπάρξει αλλά δεν θα αναφερθούμε σε οποιαδήποτε περίπτωση ξεχωριστά. Ο κόσμος να ξέρει ότι η προσπάθεια για να εξευρεθούν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές δεν έχει σταματήσει. Είμαστε στη μέση της μεταγραφικής περιόδου και η προσπάθεια για τις προσθήκες θα γίνεται έντονη κάθε μέρα».

Για τον τραυματισμό του Αστίθ…

«Έγινε χθες ένας διαγνωστικός έλεγχος. Δεν υπάρχει σπάσιμο μετά από το χτύπημα που δέχτηκε στα πλευρά. Είναι θέμα να αποχωρήσει ο πόνος».

Περισσότερα για το ΑΠΟΕΛ στο balla.com.cy