Η βιολογική μητέρα της Ζαχάρα εκλιπαρεί τη Τζολί: Θέλω να γνωρίσω την κόρη μου

Η 31χρονη Mentewab Dawit Lebiso, εγκατέλειψε την Ζαχάρα μόλις την γέννησε, αλλά τώρα θέλει να την δει.

«Απλά θέλω να την γνωρίσω, να ξέρει ότι είμαι εδώ, ζωντανή και εν καιρώ αν μπορεί να μου μιλήσει. Δεν θέλω την κόρη μου πίσω, αλλά να έχω μία επαφή μαζί της και να μπορώ να της τηλεφωνώ και να της μιλάω», δήλωσε και πρόσθεσε: «Η Αντζελίνα ήταν περισσότερο από μία μητέρα από ό,τι θα μπορούσα να είμαι εγώ. Είναι μαζί της από τότε που ήταν μωρό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μου λείπει όλη την ώρα. Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα ακούσω τη φωνή της και θα δω το πρόσωπό της».

Η βιολογική μητέρα της Ζαχάρα, όπως γράφει το Page Six λέει ακόμα ότι «κάθε φορά στα γενέθλιά της είμαι λυπημένη επειδή δεν μπορώ να τα γιορτάσω μαζί της. Θα ήθελα τόσο πολύ να μπορώ να γιορτάσω μαζί της τα γενέθλιά της, όπως και άλλες ξεχωριστές ημέρες. Θα ήθελα να ζητήσω από την Αντζελίνα να μου επιτρέψει να μιλήσω μαζί της».

Η Mentewab, δεν σταματάει μόνο εκεί, αφού λέει πως ποτέ δεν έχει δεχτεί οικονομική βοήθεια από τους Μπραντζελίνα εκφράζει την άποψή της και για το διαζύγιο.

«Δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Είναι πολύ λυπηρό όταν ένας γάμος διαλύεται, αλλά ξέρω ότι θα πρέπει να σκεφτούν τα παιδιά τους. Δεν ανησυχώ για την Ζαχάρα. Ξέρω ότι αγαπούν τα παιδιά τους και δεν θέλουν το κακό τους».

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr