Χριστιάνα Αριστοτέλους: Τα καρφιά στον αέρα για την εγκυμοσύνη της! Σε αμηχανία η παρουσιάστρια! ΒΙΝΤΕΟ

Όσοι τηλεθεατές παρακολούθησαν την εκπομπή της Χριστιάνας στις 8 Μαρτίου επιβεβαιώθηκαν για την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας.

Συγκεκριμένα την ώρα της μαγειρικής, ο αγαπημένος Περικλής με αφορμή μια κίνηση της Χριστιάνας της είπε”Χριστιάνα μου σου πάει” κοιτάζοντας την κοιλιά της. Η Χριστιάνα αμέσως άλλαξε θέμα λέγοντας για το χρώμα της μπλούζας που φορούσε, και κάνοντας παρατήρηση στον Περικλή πως κατάλαβε που το πάει.

Στην συνέχεια της μαγειρικής ο Περικλής επέμενε και έκανε παράπονα στην Χριστιάνα πως δεν δοκιμάζει την μαγειρική του ενώ πήγε να της προσφέρει μια μπουκιά. Η Χριστιάνα ανένδοτη δεν μπορούσε να φάει από το φαγητό εφόσον περιείχε αυγό που λόγο τηλεοπτικού χρόνου δεν ψήθηκε καλά, κάτι που όπως γνωρίζουμε είναι πολύ επικίνδυνο για μια εγκυμονούσα. Η ίδια μάλιστα τόνισε στον Περικλή πως υπάρχει λόγος που δεν μπορεί να το φάει και εκεί άρχισαν και πάλι τα καρφιά για το ποιος να είναι άραγε ο λόγος.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι γεγονός πως διανύει την καλύτερη περίοδο στην ζωή της, κάτι που φυσικά θα μοιραστεί με το κοινό όταν η ίδια θα νιώθει έτοιμη.

Δείτε τα Βίντεο ΕΔΩ