Πρόταση Περδίκη: Ψήφισμα στη Βουλή για να φύγει η σημαία από τον Πενταδάκτυλο

Επιστολή στον Συλλούρη απέστειλε ο Περδίκης για ψήφισμα ώστε να φύγει η κατοχική σημαία από τον Πενταδάκτυλο.

Να φύγει η σημαία από τον Πενταδάκτυλο ζητά ο πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης.

Ο Περδίκης απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, όπως ζητήσει να ψηφιστεί στην Ολομέλεια της Βουλής, ημερομηνίας 7 Απριλίου,  απόφαση για να κληθεί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης να ζητήσει την άμεση λήψη μέτρων για να «εμπεδωθούν μέτρα συμφιλίωσης αμοιβαίου χαρακτήρα».

Όπως αναφέρεται στην επιστολή ο κύριος Περδίκης προτείνει την άμεση αφαίρεση από τον Πενταδάκτυλο των σημαιών του ψευδοκράτους, αλλά και την κατάργηση των εορτασμών της 20ης Ιουλίου και 15ης Νοεμβρίου.

Το Κίνημα με ανακοίνωσή του αναφέρει πως πρέπει να αφαιρεθεί άμεσα η σημαία του ψευδοκράτους από τον Πενταδάκτυλο και μετά να ψηφιστεί η «νομοθεσία ΔΗΣΥ-Ακιντζί», όπως την χαρακτηρίζει.

«Πρέπει να υπάρχει δηλαδή μια αμοιβαιότητα. Δεν μπορούν να τα έχουν όλα δικά τους, δεν μπορούν να βρίσκονται συνέχεια στη φάση “Δώστε μας! Δώστε μας!”», αναφέρει χαρακτηριστικά το Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

Πηγή: themaonline