Φόνος Ροδοθέου: Έχουμε να κάνουμε με το «τέλειο» έγκλημα;

Με το τέλειο έγκλημα φαίνεται να έχουν να κάνουν οι ανακριτές όσο αφορά την δολοφονία του Άντρου Ροδοθέου, που διαπράχθηκε την Μεγάλη Τετάρτη (12/4) στην Γεράσα.

Μέχρι στιγμής δεν εντοπίστηκαν ούτε τα ίχνη των δραστών, αλλά ούτε και οι κάλυκες που χρησιμοποιήθηκαν στο πυροβόλο φόνο που χρησιμοποιήθηκε για τον φόνο. Η φονική ριπή ρίχθηκε από απόσταση περίπου 100 μέτρων. Η σφαίρα η οποία κτύπησε τον Ροδοθέου διαπέρασε την σπονδυλική του στήλη και προκάλεσε ρήξη στην κοιλιακή αορτή με αποτέλεσμα να πεθάνει από αιμοραγγικό σοκ.

Μεγάλο ρόλο στην δυσκολία να εντοπίσουν οι ανακριτές σημάδια που θα μπορέσουν να τους οδηγήσουν σε κάποια ταυτοποίηση των δραστών, έπαιξα οι καιρικές συνθήκες όπου το βράδυ του φονικού δεν ήταν πολύ καλές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Αλήθεια, οι ανακριτές αναμένεται να ζητήσουν άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του Ροδοθέου, μετά από σχετική έγκριση του Γενικού Εισαγγελέα. Αυτό που ενδιαφέρει ουσιαστικά είναι οι δυο κλήσεις που δέχθηκε ο Ροδοθέου λίγο πριν το μοιραίο, κλήσεις που όπως είχε αναφερθεί και ένα 24ωρο μετά, είχαν διαγραφεί από το κινητό του τηλέφωνο.