Λευκωσία: «Πυρ – Γυνή και θάλασσα» – Για τα μάτια μιας γυναίκας 47χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Άνδρας 47 χρονών από Λευκωσία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.


Μια πολύ περίεργη υπόθεση γεμάτη ερωτήματα. Ο 47χρονος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο σύμφωνα με τη διάγνωση των γιατρών. Μέχρι εδώ τίποτα το παράδοξο και όμως η ιστορία πήρε περίεργη τροπή όταν η αδερφή του έκανε καταγγελία στην Αστυνομία με την οποία δήλωνε ότι ο αδερφός της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού. Τα ερωτήματα θα μπορούσαν να απαντηθούν μόνο από τον ίδιο ο οποίος όμως δεν είναι σε κατάσταση ούτε να μιλήσει αλλά ούτε και να γράψει.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Ο 47χρονος στις 12 Απριλίου εκμυστηρεύτηκε σε φίλους του ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από νεαρό αλλοδαπό αφού προηγουμένους είχε συνοδέψει νεαρή αλλοδαπή στο διαμέρισμα της, στη περιοχή Αγίας Νάπας, την οποία σύμφωνα πάντοτε με τις μαρτυρίες είχε γνωρίσει το ίδιο βράδυ.
Πέντε μέρες αργότερα στις 17 Απριλίου μεταφέρθηκε στις πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου με εγκεφαλικό. Την επόμενη αμέσως μέρα η αδερφή του προέβη στην καταγγελία.
Να σημειώσουμε ότι ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους μετά από εξέταση διαπίστωσε ότι ο άνδρας φέρει κτύπημα στην αριστερή πλευρά του λαιμού.
Η 24h επικοινώνησε με την Αστυνομία η οποία μας πληροφόρησε ότι σήμερα οδηγήθηκε στο επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου 23χρόνος αλλοδαπός, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες είναι ο δράστης του ξυλοδαρμού, σε βάρος του οποίου διατάχθηκε εξαήμερη κράτηση.

Επίσης ψάχνοντας λίγο το πώς συνδέεται το εγκεφαλικό με τον ξυλοδαρμό ενημερωθήκαμε ότι είναι πιθανόν ένα εγκεφαλικό επεισόδιο να προέλθει από κάποιο κτύπημα.