Λεμεσός: Τραγική ειρωνεία! – 25χρονη άφησε τη τελευταία της πνοή μπροστά στα μάτια της μητέρας της

Είναι ασύλληπτο μόνο στη σκέψη!


Ο πόνος όταν χάνει ένας γονιός το παιδί του λένε πως είναι ότι χειρότερο μπορεί να τύχει σε άνθρωπο σκεφτείτε πόσο τραγικό είναι να χάνει ένας γονιός το παιδί του στα ξαφνικά μπροστά στα μάτια του!
Σήμερα στη Λεμεσό μια 25χρονη κοπέλα άφησε στα ξαφνικά μπροστά στα μάτια της μητέρας της την τελευταία της πνοή. Το συμβάν συνέβη στο χώρο στάθμευσης του Παλαιού Νοσοκομείου Λεμεσού.
Αστυνομικές πληροφορίες αναφέρουν ότι άτυχη κοπέλα επισκέφτηκε σήμερα το Νοσοκομείο Λεμεσού για να την εξετάσει γιατρός, παθολόγος, λόγω κάποιας αδιαθεσίας που την ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες.
Η 25χρονη αφού κατευθύνθηκε προς το χώρο στάθμευσης, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις της. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν γιατροί και νοσοκόμοι μεταφέροντας την σε αίθουσα εντός του νοσοκομείου με σκοπό να την επαναφέρουν… μάταια όμως! Την κοπέλα μετέφερε ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.
Ακολούθως μέλη της Αστυνομίας επιθεώρησαν την σορό της άτυχης 25χρονης διαπιστώνοντας ότι δεν υπήρχαν εμφανές κακώσεις και εκδορές.
Η μητέρα της δήλωσε ότι η άτυχη κοπέλα έπασχε από το σύνδρομο Down.
Ο ιατροδικαστής αύριο η ώρα 10 το πρωί θα διενεργήσει τη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.