Καίτη Φίνου: «Με το Στάθη Ψάλτη είχαμε να μιλήσουμε 3,5 χρόνια» (Bίντεο)

Η Καίτη Φίνου με τον Στάθη Ψάλτη υπήρξε ζευγάρι για περίπου 5,5 χρόνια. Η ίδια μιλώντας στο Alpha αποκάλυψε πως με τον Στάθη Ψάλτη είχαν να μιλήσουν 3,5 χρόνια, ενώ δεν της επιτρεπόταν η είσοδος στο νοσοκομείο στις τελευταίες του στιγμές.

«Με τον Στάθη είχαμε να μιλήσουμε 3,5 χρόνια περίπου. Δεν είναι ότι τσακωθήκαμε και δεν μιλούσαμε. Ξαφνικά έμαθα ότι πήγε στο νοσοκομείο. Πήγα στο νοσοκομείο στις αρχές που μπορούσε να μιλήσει. Ήταν λίγο πιο βαριά, αλλά μπορούσε να μιλήσει. Μία φορά πήγα γιατί μου απαγορευόταν η είσοδος στο νοσοκομείο. Μόνο εμένα νομίζω. Μια φορά τότε και μια φορά κρυφά όταν μπήκε στην Εντατική. Παρακάλεσα τις νοσηλεύτριες. Μπήκα μέσα, κάθισα, του μίλησα. Είπα αυτά που ήθελα να πω, τον αποχαιρέτησα.

Απαγορευόταν να μπω. Το είπαν σε φίλους μου και σε έναν άλλο που δεν ήξεραν ότι ήταν τόσο φίλος μου, ότι η Φίνου απαγορεύεται, δεν πρέπει να είναι εδώ.

Στην κηδεία πήγα και πιο νωρίς και τον είδα. Ήταν σαν να ξεκόλλησε ένα κομμάτι από την καρδιά μου» αναφέρει η ηθοποιός.

Η ίδια αναφέρθηκε ακόμα στο πόσο την είχε βοηθήσει ο Στάθης Ψάλτης για να σταθεί στα πόδια της όταν είχε ανάγκη από δουλειά: «Ο Στάθης είχε ένα διαμέρισμα στο οποίο πλήρωνε το ενοίκιο, για να βάζει κάποια πράγματα δικά του μέσα. Το καθάρισαν η πρώην γυναίκα του και η κόρη του και με έβαλαν σε αυτό το σπίτι. Οπότε ένα διάστημα πλήρωνε και τα ενοίκια μου και τα ρεύματα μου μέχρι να πιάσω δουλειά».

Πηγή: zappit