Ομόνοια: Καταγγέλει τη Καίτη Λουκαΐδου – Χατζηκυριάκου

Επιστολή απεστάλη σήμερα από το Δ.Σ. της Ομόνοιας προς τον Πρόεδρο του ΚΟΑ Κλεάνθη Γεωργιάδη, μέσω της οποίας καταγγέλει τη συμπεριφορά μέλους της επιτροπής αθλητικών χώρων και Αθλητικού Τουρισμού του ΚΟΑ, Καίτης Λουκαΐδου Χατζηκυριάκου.

Αναλυτικά:

Η Ομόνοια ενημερώνει πως σήμερα έχει αποστείλει επιστολή προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Κλεάνθη Γεωργιάδη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, μέσω της οποίας καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά του μέλους της Επιτροπής Αθλητικών Χώρων και Αθλητικού Τουρισμού του ΚΟΑ, Καίτης Λουκαΐδου Χατζηκυριάκου, η οποία με τη λήξη του αγώνα Ομόνοιας-ΑΠΟΕΛ, επέλεξε να διαφημίσει το ηθικό της ανάστημα, γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Άντε γεια. Ερμάρι σας».

Ακολουθεί η επιστολή:

15 Μαΐου 2017, Λευκωσία

Προς: Κλεάνθη Γεωργιάδη, Πρόεδρο ΚΟΑ
Διοικητικό Συμβούλιο ΚΟΑ

Αξιότιμοι κύριοι,

ΘΕΜΑ: ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙΤΗΣ ΛΟΥΚΑϊΔΟΥ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK

Με την παρούσα επιστολή, καταγγέλλουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά του μέλους της Επιτροπής Αθλητικών Χώρων και Αθλητικού Τουρισμού του ΚΟΑ, Καίτης Λουκαΐδου Χατζηκυριάκου.

Ενώ κατέχει σημαντική θέση στην κορυφαία αθλητική Αρχή του τόπου, η κ. Καίτη Λουκαΐδου Χατζηκυριάκου, επέλεξε χθες το βράδυ, με τη λήξη του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΑΠΟΕΛ, να διαφημίσει το ηθικό της ανάστημα γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Άντε γεια. Ερμάρι σας» (επισυνάπτεται σχετική φωτογραφία).

Η ανάρτηση της κ. Χατζηκυριάκου προκάλεσε την οργή αρκετών φιλάθλων, αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και επικριτικά δημοσιεύματα στον Τύπο.

Ευχόμαστε η κ. Χατζηκυριάκου να έχει την τόλμη και την ευθιξία να παραδεχθεί προς τα πού απευθυνόταν το σχόλιό της και να μην κρυφτεί πίσω από γελοίες δικαιολογίες.

Πεποίθησή μας είναι ότι αποτελεί χρέος του ΚΟΑ προς την Κυπριακή κοινωνία, η παραδειγματική τιμωρία αυτών των συμπεριφορών, διότι ο αντίκτυπός τους προσβάλλει τον ίδιο τον Οργανισμό, τις αξίες και τα ιδεώδη πρεσβεύει, όπως το fair play και το ευ αγωνίζεσθαι.

Ως ΟΜΟΝΟΙΑ, ζητούμε την παραίτηση της Καίτης Χατζηκυριάκου.

Τέτοιες συμπεριφορές, λερώνουν περαιτέρω την αθλητική ζωή του τόπου.

Αναμένουμε τις ενέργειές σας”.