Στη «μάχη» των εξετάσεων από σήμερα χιλιάδες τελειόφοιτοι – Βίντεο

Στη «μάχη» των εξετάσεων από σήμερα χιλιάδες τελειόφοιτοι.


Οι Παγκύπριες Εξετάσεις άρχισαν σήμερα με πρώτο μάθημα τα Νέα Ελληνικά (παρακάθησαν 8.137) και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 9 Ιουνίου.

Σύμφωνα με όλους τους αρμόδιους φορείς: «έχει γίνει η απαραίτητη προετοιμασία με όλους τους εμπλεκόμενους, τους εκπαιδευτικούς, τους θεματοθέτες, τους διορθωτές και τις σχολικές μονάδες και το Υπουργείο Παιδείας και η Υπηρεσία Εξετάσεων, σε συνεργασία με όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Υπουργείου, είναι πλήρως έτοιμα για τη διεξαγωγή των εξετάσεων».

Mήνυμα Υπουργού Παιδείας

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, Κώστας Καδής, με μήνυμα του αναφέρει:
«Οι στόχοι και τα όνειρά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, με οργάνωση, μελέτη, πολύ πείσμα και αισιοδοξία. Αξίζουν, ήδη, συγχαρητήρια για τη μέχρι σήμερα πορεία τους και την επιτυχή ολοκλήρωση του δευτεροβάθμιου κύκλου σπουδών».

Ο κ. Καδής χαρακτήρισε τις εξετάσεις «μια εμπειρία ζωής» προσθέτοντας ότι «οι προσπάθειές των μαθητών, αλλά και οι φιλοδοξίες τους, σε καμία περίπτωση, δεν σταματούν με αυτές. Αντίθετα, με το τέλος τους νέοι ορίζοντες θα ανοιχτούν μπροστά τους, με υψηλότερες προσδοκίες, μεγαλύτερες προκλήσεις και ανεξάντλητες προοπτικές».

Εμείς με τη σειρά μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους!