Όλα του γάμου δύσκολα και του διαζυγίου δυσκολότερα!: «Πικρό» διαζύγιο για Κύπριο επιχειρηματία το ποσό αγγίζει τα 50.000.000 εκατομμύρια

Όλα του γάμου δύσκολα και του διαζυγίου δυσκολότερα!

Βρετανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για «πρωτοφανή υπόθεση» που τέθηκε ενώπιον των Βρετανικών Δικαστηρίων. Αφού διαζύγιο θα κοστίσει ούτε λίγο ούτε πολύ 50.000.000 εκατομμύρια αγγλικές λίρες.

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης του «πικρού» διαζυγίου είναι ένας 66χρονος συμπατριώτης μας, ο Χριστάκης Χριστοφόρου. Ο Κύπριος επιχειρηματίας έπειτα από 34 χρόνια γάμου πήρε την «ηρωική» (από τη φαίνεται) απόφαση να χωρίσει από την 63χρονη σύζυγό του. Δεν ήξερε; Δεν ρώταγε; Η δικαστική διαμάχη αναμένεται να τον βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

Image result for διαζυγιο

Μέχρι στιγμής ο 66χρονος, σύμφωνα με την DailyMail έχει ξοδέψει 1,3 εκατομμύρια αγγλικές λίρες σε δικηγόρους ενώ άλλα 1,4 εκ. έχει σπαταλήσει η πρώην σύντροφος του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το πρώην ζευγάρι έχει να χωρίσει μια περιουσία «μαμούθ» που αγγίζει τα 50.000.000 λίρες. Η περιουσία αυτή προέρχεται από επιχείρηση ακινήτων την οποία οι δύο τους είχαν ξεκινήσει την δεκαετία του ’80.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δικαστής δήλωσε έκπληκτος χαρακτηρίζοντας μάλιστα την υπόθεση μία από τις δυσκολότερες που έχει χειριστεί στην καριέρα του.