Όταν ο Εmmanuel παντρεύτηκε τη Brigitte… (Βίντεο)

Brigitte & Emmauel Macron. `Eνα ζευγάρι που εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας του -εκείνη 24 χρόνια μεγαλύτερη-έχει προκαλέσει πάμπολλα σχόλια κι ανατρέψει τα δεδομένα. Μέχρι τώρα το αποδεκτό “πρότυπο” που προβάλει η “κοινωνία” είναι να είναι ο άντρας μεγαλύτερος από τη γυναίκα σε μία σχέση.

Και όμως, ο νέος Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, όπως έχει αποκαλύψει η 64χρονη σήμερα Brigitte στο Paris Match από την εφηβεία του ακόμα, είχε πάρει μια απόφαση κόντρα στο κατεστημένο…«Σε ηλικία 17 ετών, ο Εμανουέλ μου είπε: “ό,τι κι αν κάνεις, εγώ θα σε παντρευτώ!”»

Η γνωριμία τους ξεκίνησε στο ιδιωτικό σχολείο όπου δίδασκε εκείνη και δεν άργησε να εξελιχθεί σε ένα ρομάντζο που την ανάγκασε να πάρει διαζύγιο από το σύζυγό της και πατέρα των τριών παιδιών της.

Η Βrigitte είναι από τα ελάχιστα άτομα που εμπιστεύεται απόλυτα ο Emmanuel. Eκείνη, μάλιστα, είχε τον πρώτο λόγο, συμβουλεύοντάς τον για το περιεχόμενο των ομιλιών του και οργανώνοντας την ατζέντα του.

«Ο Emmanuel Macron δεν θα έμπαινε σε αυτή την περιπέτεια χωρίς τη Brigitte», δήλωσε ο Marc Ferracci, σύμβουλος καμπάνιας.

`Ενα σπάνιo ντουκουμέντο από τον Οκτώβριο του 2007, δίνει λεπτομέρειες για τη σημαντική εκείνη ημέρα του αγαπημένου ζευγαριού.

Η Brigitte φορά ένα μίνι υπέρκομψο λευκό manteau και ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς. Ο Εmmanuel- νεαρός 29 ετών- τρισευτυχισμένος, δίνει όρκους αιώνιας πίστης στην καθηγήτριά του.
Ας δούμε το βίντεο που ακολουθεί…
Πηγή:klik.gr