Αδιανόητο! Δημοσιογράφοι «έπαιξαν» ξύλο μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο – Τους χώρισε Κύπριος Ευρωβουλευτής

Αδιανόητο! Δημοσιογράφοι «έπαιξαν ξύλο» μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο – Τους χώρισε Κύπριος Ευρωβουλευτής.


Επίθεση προς το πρόσωπο του κατάγγειλε ο δημοσιογράφος του «MegaOne», Θανάσης Αθανασίου.

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής, ο Θανάσης καταγγέλλει πως ο διεθνολόγος, Γιάννος Χαραλαμπίδης, του επιτέθηκε λεκτικά αλλά και σωματικά.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του «MegaOne», η επίθεση του κ. Χαραλαμπίδη σταμάτησε μετά από παρέμβαση Κύπριου Ευρωβουλευτή.

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση του:

“Επίθεση μέσα στο ευρωκοινοβούλιο.

Είναι με λύπη μου που εν έτει 2017 αναγκάζομαι να κάνω αυτή την δημόσια καταγγελία, αλλά κάποιος θα έπρεπε να το κάνει για να σταματήσει επιτέλους αυτό το αστείο με τον γνωστό διεθνολόγο-πολιτικό αναλυτή-διδάκτωρ-ρεπόρτερ και πάει λέγοντας, Γιάννο Χαραλαμπίδη. Αυτός λοιπόν ο κύριος, μου επιτέθηκε, όχι μόνο λεκτικά, αλλά και σωματικά, πιάνοντας με από τον γιακά με σαφή πρόθεση να με κτυπήσει, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ στο

Στρασβούργο πριν από τρεις ημέρες, όταν βρέθηκα εκεί για αποστολή.
Καθόμουν στην καφετέρια των ευρωβουλευτών μαζί με Κύπριο ευρωβουλευτή και τυχαία καθόταν στο τραπεζάκι που έκατσα, μέσα στην κατάμεστη καφετέρια, και ο Χαραλαμπίδης.

Εγώ ανέμενα μια ξένη ευρωβουλευτή για να της πάρω συνέντευξη. Ήταν λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης του Προέδρου Αναστασιάδη με τον Τ/κ ηγέτη στην Κύπρο, και όπως ήταν αναμενόμενο, η συζήτηση μας περιστράφηκε γύρω από τις εξελίξεις στο κυπριακό.

Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία τι είπαμε και ποιες απόψεις εκφράσαμε σε προσωπικό επίπεδο, διότι αυτό δεν δικαιολογεί καμιά επίθεση εναντίον όσων διαφωνούν με τις προσωπικές μας απόψεις. Παρόλα αυτά σας διαβεβαιώνω ότι τηρούσα συνεχώς χαμηλούς τόνους, οι τοποθετήσεις μου κινούνταν σε κόσμιο επίπεδο και σε κάποιες φάσεις ακόμα και μέσα σε χιουμοριστικό πλαίσιο. Αντιθέτως, αυτός με προκαλούσε συνεχώς να απαντήσω και ήταν σαφής η πρόθεση του για καβγά από την αρχή της συζήτησης.

Μόλις μου επιτέθηκε, τον άρπαξε ο Κύπριος Ευρωβουλευτής και τον κρατούσε για να μην μου επιτεθεί ξανά ενώ εγώ κατάφερα να κρατήσω τη ψυχραιμία μου χωρίς να απαντήσω στη σωματική επίθεση, σεβόμενος τον χώρο, τους παρευρισκόμενους και την ευρωβουλευτή που ανέμενα για συνέντευξη, αλλά και τον εαυτό μου. Ο Κύπριος ευρωβουλευτής τον κρατούσε για να μην μου επιτεθεί ξανά. Ο Χαραλαμπίδης με καθύβριζε με διάφορα κοσμητικά επίθετα, φωνάζοντας ότι θα με πατσαρκάσει. Εγώ τον καλούσα να σεβαστεί τον χώρο του ευρωκοινοβουλίου και αυτός μου απαντούσε «πάμε έξω» για να λύσουμε το ζήτημα. Φυσικά αρνήθηκα και τότε μου είπε «να μεν σε κόψω έξω».

ΥΓ Δεν είμαι εκδικητικός άνθρωπος. Αντιθέτως θα έλεγα. Όμως, αυτός ο κύριος έχει πρόσβαση στη δημόσια σφαίρα, είναι συνεργάτης στο ευρωκοινοβούλιο και πρέπει με κάποιο τρόπο οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους”.