Ινδία: 23χρονη έκοψε τα γεννητικά όργανα του βιαστή της – Οι αρχές την ”επιβράβευσαν” (Βίντεο)

Μια νεαρή Ινδή, που έκοψε τα γεννητικά όργανα του επίδοξου βιαστή της, δέχτηκε επαίνους για το θάρρος και την πράξη της από τοπικούς αξιωματούχους.

Η 23χρονη φοιτήτρια από περιοχή της νότιας Ινδίας, αφαίρεσε με μαχαίρι τα γεννητικά όργανα του δράστη και αμέσως μετά επικοινώνησε με την αστυνομία, η οποία τη μετέφερε σε ασφαλές καταφύγιο.

Ο άνδρας, που αυτοπροσδιορίστηκε ως θρησκευτικός γκουρού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η 23χρονη ανέφερε ότι έχει βιαστεί επανειλημμένα από το συγκεκριμένο 53χρονο γκουρού, από τότε που ήταν 16 ετών. Αυτό συνέβαινε όταν εκείνος επισκεπτόταν στο σπίτι τον παράλυτο πατέρα της.

Η αστυνομία έθεσε υπό κράτηση της μητέρα της, επειδή δεν είχε αναφέρει τίποτα στις αρχές. Ο δράστης από την πλευρά του, αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι έκοψε μόνος του το πέος του, γιατί «δεν του ήταν χρήσιμο». Aπό το νοσοκομείο ανακοινώθηκε ότι ήταν πολύ δύσκολο να επανακολληθεί το πέος και πως έγινε επέμβαση για να σταματήσει η αιμορραγία και να αποκατασταθεί το ουροποιητικό σύστημα.

Πηγή: lifo.gr / timesofindia.com