Πρέπει να μάθουμε τρόπους επιτέλους! «Συγνώμη είναι ωμό» – «Πως θέλεις να σου το κάμουμε, λάστιχο όπως την παντόφλα» (photo)

Πρέπει να μάθουν μερικοί επιτέλους ότι η ευγένεια δεν κοστίζει!


Το μεγάλο της παράπονο εξέφρασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια κυρία, όπου επισκέφθηκε χθες γνωστό καφέ στην περιοχή «Φοινικούδες» στην Λάρνακα. Η κοπέλα είχε παράγγειλε σαλάτα και κοτόπουλο στην καφετέρια όπου πήγε για φαγητό, όμως πρόσεξε ότι το κοτόπουλο που της σέρβιραν ήταν ωμό.

Τότε αυτή το ανέφερε στον υπεύθυνο της καφετέριας και η απάντηση που έλαβε από αυτόν ήταν τουλάχιστον προσβλητική. Ο Υπεύθυνος με το άκουσμα του παραπόνου της κυρίας αυτός απάντησε, «όλος ο κόσμος έτσι το τρώει για μένα είναι καλό, πως θέλεις να σου το κάμουμε, σαν το λάστιχο, όπως την παντόφλα;».

Προφανώς η κοπέλα αυτή, είναι εξοργισμένη με αυτή την συμπεριφορά και δεν πρόκειται να ξανά επισκεφθεί το συγκεκριμένο μαγαζί.

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση της:
Καλημέρα σας……χθες είχαμε πάει σε γνωστό καφέ στις φοινικούδες στην Λάρνακα….παραγγείλαμε αυτην την σαλάτα και το κοτόπουλο ήταν ωμό….το είπαμε στον υπεύθυνο και η απάντηση του ήταν πολύ απαίσια……όλος ο κοσμός έτσι το τρώει για μένα είναι καλό, πως θέλεις να σου το καμουμε σαν το “λάστιχο όπως την παντόφλα”? Ετσι μας απάντησε…..και εννοειται την πληρώσαμε 12.95ευρω…..ούτε μας είπαν να σας φερουμε άλλη κλπ……εσείς τι θα κάνατε? Εμείς πάντως δεν θα ξαναπάμε….