Στο ΓΣΠ με το μυαλό στον τελικό

Όταν μένει εκτός αποστολής το μισό ρόστερ, όταν ακολουθεί τελικός Κυπέλλου και όταν το παιχνίδι είναι αδιάφορο τότε κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιοι θα παίξουν στο σημερινό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Αυτά είναι τα δεδομένα στον Απόλλωνα, εκεί όπου δεν μπορούν να υπολογίζονται ούτε λίγο, ούτε πολύ 12 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους ΒαλεντίνΡομπέρζ, Μάριο Σέρτζιο, Φώτης Παπουλής, ΖοάοΠέδρο, Χάμπος Κυριάκου, ΆμπραχαμΓκιέ, Κωνσταντίνος Μακρίδης, Μάριος Στυλιανού, ΤιάγκοΓκόμες, Γιώργος Βασιλείου, Αγγελής Αγγελή και Ντουντού Μπαραίμπα.

Ο Πίεχ επιστρέφει και είναι μια από τις δυο επιλογές για την επίθεση με τον Μαγκλίτα, ενώ οι υπόλοιποι αναμένεται να είναι οι Κίσσας, Βινίσιους, Καρώ, Πελαγίας, Ρέινολντς, Σεμέδο, Σακέτι, Ντα Σίλβα ή Ψύχας, Σαρδινέρο και Πίττας. Αυτοί έμειναν για να παίξουν.

Βέβαια αν ψάξουμε να βρούμε κίνητρα για τον Απόλλωνα στο σημερινό τελευταίο παιχνίδι θα βρούμε ελπίζοντας ότι αυτά θα συμβάλουν στο να δούμε καλύτερο παιχνίδι και όχι απλά μια… αγγαρεία. Το πρώτο και καλύτερο είναι η 2η θέση η οποία θα στείλει τους «γαλάζιους» στον τελικό του Κυπέλλου έχοντας εξασφαλισμένο τον β΄ προκριματικό γύρο του ΓιουρόπαΛιηκ. Αυτό θα γίνει με νίκη των «γαλάζιων» και απώλειες της ΑΕΚ. Κίνητρο είναι επίσης να μην χάσουν φέτος από το ΑΠΟΕΛ και να κάνουν το ίδιο και την Τετάρτη εκεί όπου είναι όλα τα λεφτά.

Διαβάστε επίσης: Κι όμως βρήκαμε κίνητρα για τον ΑΠΟΕΛ