Συμμαχία των Πολιτών: μετά τον Παύλο Μυλωνά, ποιοι άλλοι αποχωρούν

Σάλο έχει προκαλέσει, η κατά τ’ άλλα αναμενόμενη, σημερινή ανακοίνωση του Παύλου Μυλωνά για την αποχώρησή του από τη Συμμαχία Πολιτών και τη συνέχεια της πορείας του ως ανεξάρτητος βουλευτής.

Ο κ.Μυλωνάς, όπως ανέφερε στη σχετική ανακοίνωση, αποφάσισε να αποχωρίσει από τη Συμμαχία Πολιτών, καθώς διαφωνούσε κάθετα με την απόφαση του κ.Λιλλήκα να κατέλθει ως υποψήφιος Πρόεδρος στις επερχόμενες εκλογές.

Η κίνησή του αυτή, φαίνεται να προκάλεσε ντόμινο εξελίξεων στους κόλπους του κόμματος, εφόσον σύμφωνα με πληροφορίες, παραίτηση υπέβαλαν μέσω κοινής επιστολής οι Στέλιος Αμερικάνος, Μαρίνα Δημητρίου, Ειρήνη Μάντολες, Αλέξανδρος Μιχαηλίδης, Νίκος Κουτσού και Στέλιος Στυλιανού.

Η Συμμαχία Πολιτών σε δική της ανακοίνωση, δείχνει να σέβεται την απόφαση του κ. Μυλωνά, λέγοντας ότι όταν κάποιος δε μπορεί να αποδεχτεί την απόφαση της πλειοψηφίας ενός Κινήματος, πρέπει να αποχωρεί.

Τέλος, από το κόμμα δεν αποχωρεί ο Σίμος Αγγελίδης, ο οποίος δηλώνει ότι παραμένει στη θέση του και εκφράζει την άποψη ότι πρέπει στον ενδιάμεσο χώρο να καταλήξουν σε κοινή υποψηφιότητα, έστω και αν έχουν ανακοινωθεί δύο υποψηφιότητες από τον ενδιάμεσο χώρο.