Σάλος στο ΡΙΚ! Κύπριος παρουσιαστής φαίνεται να χαστούκισε γυναίκα συνάδελφο του…

Σάλος στο ημικρατικό κανάλι!

Κυριολεκτικά και μεταφορικά «άνω κάτω» είναι το ΡΙΚ τις τελευταίες μέρες. Καταγγελία για άγριο καυγά κύπριου παρουσιαστή με συνάδελφό του, την οποία μάλιστα χαστούκισε, αναστάτωσε τους αρμόδιους που ψάχνουν εναγωνίως τρόπο να μπαλώσουν την κατάσταση.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Τον περασμένο μήνα (23/5) ήταν η μέρα του επεισοδίου ανάμεσα στον εν λόγω παρουσιαστή και την συνάδελφό του. Σύμφωνα με πληροφορίες (οι οποίες να σημειώσουμε έρχονται από ανθρώπους εντός καναλιού…) η διαφωνία των δύο πρωταγωνιστών ξεκίνησε ύστερα από συζήτηση. Μια συζήτηση που όσο πήγαινε… φούντωνε! Φωνές, λογομαχία σε έντονο ύφος και κάπου εκεί ο παρουσιαστής φαίνεται να βγήκε εκτός ορίων. Κινήθηκε προς το μέρος της συναδέλφου του.

Τώρα εδώ έρχονται διφορούμενες απόψεις! Δηλαδή, ενώ στην αρχή βγήκε προς τα έξω ότι ο παρουσιαστής κτύπησε την γυναίκα συνάδερφό του μετέπειτα (αφού προκλήθηκε ο κακός χαμός!) αυτό αναιρέθηκε υποστηρίζοντας ότι τρίτο πρόσωπο μπήκε στη μέση αποτρέποντας τα χειρότερα. Τι να σας πούμε και εμείς… οι ίδιοι ξέρουν. Πάντως ο σοφός λαός λέει πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!