Τετραπλό φονικό Αγ.Νάπας: Καταθέτει ο φρουρός του Φάνου Καλοψιδιώτη

Συνεχίζεται και σήμερα η δίκη για το τετραπλό φονικό στην Αγία Νάπα, με θύματα το Θεοφάνη Θεοφάνους, άλλως Καλοψιδιώτης, το ζεύγος Ηλία και Σκεύης Χατζηευθυμίου και ο Yani Vogli, ένας εκ των δραστών του φονικού.

Κατά τη χθεσινή δικάσιμο, Βούλγαρος μάγειρας που εργάζεται σε παρακείμενο εστιατόριο από τη σκηνή του φόνου, επεσήμανε ότι ήταν τρεις οι εκτελεστές.

Σήμερα καταθέτει ο φρουρός ασφαλείας του Φάνου Καλοψιδιώτη, Dejan Loy, κληθείς να απαντήσει στις κατηγορίες, που του προσάπτονται.

Στην κατάθεσή του, είπε ότι είχε μιλήσει με το Φάνο, δύο βδομάδες μετά την άφιξη του στην Κύπρο, τους λόγους για τους οποίους τον ήθελε ως φρουρό ασφαλείας, ενώ έγινε αναφορά και σε κάποια άλλα δεδομένα.

Συγκεκριμένα ο Dejan Loy είπε: “Είναι ο μόνος λόγος, που νιώθω ενοχές γιατί δεν επέμεινα αρκετά για τους λόγους για τους οποίους έπρεπε να φοράω αλεξίσφαιρο γιλέκο. Θύμωνα μαζί του, γιατί άκουγε τι του έλεγαν οι γύρω του και έθετε τον εαυτό του σε κίνδυνο. Ήθελα να αγοράσουμε ένα καθρέφτη, για να μπορώ να ελέγχω καλύτερα. Ο Φάνος είχε μια κάμερα στο αυτοκίνητο του, που ρυθμιζόταν από το κινητό του”.

Η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη.