Ψάχνει τον Κύπριο πατέρα του! Βοηθήστε τον να τον βρει (Εικόνα)

Η πιο κάτω υπόθεση θα μπορούσε να είναι και σενάριο ταινίας…

Με ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Juliette Yiangou ζητά βοήθεια έτσι ώστε να μπορέσει να εντοπίσει τον άνδρα της φωτογραφίας.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της ο εν λόγω άνδρας ονομάζεται Βασίλειος και είναι από την Κύπρο τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το 1966.

Η ιστορία έχει ως εξής. Ο Βασίλειος το 1965 -1966 εργαζόταν σε πλοίο το οποίο έκανε την διαδρομή Gothenburg στην Σουηδία. Τότε ήταν που στην Σουηδία γνώρισε και σύναψε σχέση με μια ντόπια κοπέλα. Αν και μεταξύ τους ήταν πολύ καλά ο άνδρας ένεκα της δουλειάς του αναγκάστηκε να φύγει…

Με την φυγή του όμως δεν πρόλαβε να μάθει μέχρι και σήμερα ότι η αγαπημένη του ήταν έγκυος. Έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι! Η γυναίκα δεν είχε πληροφορίες έτσι ώστε να μπορέσει να τον εντοπίσει και να του το πει.

Το αγοράκι έγινε άνδρας και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να βρει τον πατέρα του, δυστυχώς χωρίς κανένα αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Η Juliette Yiangou αναφέρει πως πιθανόν ο Βασίλειος να βρίσκεται στην Βόρεια Κύπρο στοιχείο για το οποίο δεν είναι σίγουρη.

Αξίζει να πούμε πως στην εν λόγω φωτογραφία ο Βασίλειος ήταν 17 ετών και τώρα είναι γύρω στα 68-69.

«Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τον Βασίλειο να επικοινωνήσει με την γυναίκα μέσω email: [email protected]»

2-pPnET.jpg

1-XiKmG.jpg