Ντροπή και Αίσχος: «Χούλιγκανς» χτύπησαν ηλικιωμένη φίλαθλο – Δείτε φωτογραφίες

Περίπου 30 νεαροί που έφεραν σήματα της ομάδας της «Ανόρθωσης» επιτέθηκαν σε οπαδούς που έφεραν τα διακριτικά του ΑΠΟΕΛ, παρά το ότι δεν έπαιζε η Ανόρθωση

Ηλικιωμένη γυναίκα, πιστή οπαδός της κυπριακής ποδοσφαιρικής ομάδας του Εθνικού Άχνας, χτυπήθηκε χθες, Κυριακή, από ανεγκέφαλους χούλιγκανς μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Περίπου 30 νεαροί που έφεραν σήματα της ομάδας της «Ανόρθωσης» επιτέθηκαν σε οπαδούς που έφεραν τα διακριτικά του ΑΠΟΕΛ, παρά το ότι δεν έπαιζε η Ανόρθωση. Στη μέση βρέθηκε η ηλικιωμένη Κυριακή Παύλου η οποία σπρώχτηκε και έπεσε από τις κερκίδες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο και τα χέρια.

Ο ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση του «καταδικάζει τα επεισόδια που έγιναν μετά το τέλος του φιλικού αγώνα στο Δασάκι από κάποιους ‘λεβέντες’ με κουκούλες, οι οποίοι ήρθαν να δείξουν την μαγκιά τους σε οικογένειες και γυναικόπαιδα. Εκφράζουμε την συμπάθεια μας στην γνωστή γιαγιά του Εθνικού Άχνας που δυστυχώς ήταν το θύμα της επίθεσης αφού κάποιος νταής την έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει και να κτυπήσει στο πρόσωπο».

Δείτε φωτογραφίες

Πηγή:protothema