«Μάμα, σε αγαπώ…» είπε και ξεψύχησε

Ένα περιστατικό, το οποίο σίγουρα δε θέλει κανείς να ζήσει, μια τραγωδία, με θύμα μια 30χρονη κοπέλα, τη Δήμητρα, έλαβε χώρα σήμερα το απόγευμα στα Λατσιά.

Όλα ξεκίνησαν όταν η άτυχη κοπέλα, η οποία βρισκόταν στο σπίτι της μαζί με τη μητέρα της και μια φίλη της, σηκώθηκε, προκειμένου να μεταβεί στο αποχωρητήριο. Τότε ήταν, που αισθάνθηκε ένα ξαφνικό πόνο και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των δύο γυναικών σωριάστηκε στο έδαφος.

Η μητέρα της Δήμητρας έτρεξε προς το μέρος της κόρης της προκειμένου να τη βοηθήσει, όμως δυστυχώς η Δήμητρα είχε ήδη φύγει για τη γειτονιά των αγγέλων. Η γυναίκα κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο, ενώ στη σκηνή κατέφθασε και η Αστυνομία για τις σχετικές εξετάσεις.

Λεπτομέρειες σχετικά με το γεγονός βγήκαν στο φως στη συνέχεια. Μέλη του οικογενειακού περιβάλλοντος αποκάλυψαν τα όσα τους είπε η ίδια η μητέρα της Δήμητρας.

Η μητέρα ανέφερε ότι τη στιγμή, που η κόρη της σηκώθηκε για να μεταβεί στο αποχωρητήριο, ένιωσε ένα ξαφνικό πόνο και ακολούθως της είπε «Μάμα, μάμα πονώ! Σε αγαπώ… Πάντα θα σε αγαπώ» και ακολούθως έχασε τις αισθήσεις της.

Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας είχε υιοθετήσει τη Δήμητρα, λίγο μετά τη γέννησή της και ήταν το μοναδικό τους παιδί.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας λόγω του βάρους της.

Τα ακριβή αίτια θανάτου της Δήμητρας θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή, που θα διενεργηθεί επί της σορού της από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, αύριο Παρασκευή, στις 10:30 το πρωί.

 

Φωτογραφία Αρχείου