Σαρωτικός ο Ιωνάς: «H κοινωνία αποφάσισε ποιους έπρεπε να φτύσει…»

 

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου, εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση, απαντώντας στις επικρίσεις που δέχθηκε από το ΑΚΕΛ, σε σχέση με τον νέο θάνατο κρατουμένου στις Κεντρικές Φυλακές.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

“Κάποιοι επιμένουν, ελλείψει επιχειρημάτων, να αποδίδουν ευθύνες στον Υπουργό Δικαιοσύνης και την Κυβέρνηση για τον θάνατο κρατούμενου στις Κεντρικές Φυλακές, καταφεύγοντας σε ύβρεις και καταδεικνύοντας την κατρακύλα του πολιτικού τους λόγου.Παραγνωρίζουν τις ευθύνες και την απραξία τους όταν στις Φυλακές κυριαρχούσε με την ανοχή τους η απαξίωση του ανθρώπου και της αξιοπρέπειάς του. Γι αυτό η κοινωνία, αποφάσισε ποιους έπρεπε να φτύσει και τους έθεσε στην αντιπολίτευση”.

 

  • Γιώργος Μιλής

    Πολύ αλαζονική δήλωση εκ μέρους του Υπ. Δικαιοσύνης. Το πρόβλημα στην Κύπρο είναι που οι αξιωματούχοι δεν αντιλαμβάνονται ποιος είναι ο εργοδότης τους και αναλώνονται σε παιδικούς καυγάδες με τα πολιτικά κόμματα. Προσπαθούν όλοι να μας πείσουν ότι είναι το μόνο που μπορούν να κάνουν καλά…Δεν μας ενδιαφέρει κύριε Υπουργέ τι λέει το Α και το Β πολιτικό κόμμα. Επιτέλους συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας γιατί αλλιώς θα πάτε όλοι αργά ή γρήγορα στο σπίτι σας.