«Χειροπέδες» σε Τούρκους στο Αεροδρόμιο Λάρνακας: Ανάμεσα τους και ανήλικοι

Με πλαστά τουρκικά διαβατήρια και πλαστές θεωρήσεις διαβατηρίων, προσπάθησαν να ταξιδέψουν στη Γερμανία, από το αεροδρόμιο Λάρνακας, τρεις οικογένειες Τούρκων, μεταξύ των οποίων και 6 ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 12 το μεσημέρι τρεις οικογένειες Τούρκων μετέβησαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας προκειμένου να αναχωρήσουν για τη Γερμανία.

Ωστόσο, στον έλεγχο διαβατηρίων, οι αρμόδιες Αρχές διαπίστωσαν ότι ορισμένοι από τους Τούρκους είχαν στη κατοχή τους πλαστά διαβατήρια, ενώ οι υπόλοιποι είχαν πλαστές θεωρήσεις διαβατηρίων.

Συγκεκριμένα, η μία οικογένεια αποτελούμενη από τους γονείς και δύο παιδιά παρουσίασαν πλαστά διαβατήρια Τουρκίας ενώ οι υπόλοιποι οκτώ παρουσίασαν πλαστές τουρκικές θεωρήσεις διαβατηρίων.

Η Αστυνομία αναμένεται να προχωρήσει στη σύλληψη των τριών ανδρών, ενώ οι υπόλοιποι, τρεις γυναίκες και έξι παιδιά, θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχείο της Λάρνακας.

Το ΤΑΕ Λάρνακας προχωρεί στην ετοιμασία του φακέλου της υπόθεσης που θα αποσταλεί στη Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας η οποία θα αποφασίσει για τα περαιτέρω.

Πηγή:ΚΥΠΕ