Έρχεται πολιτική θύελλα για τα ποδοσφαιρικά τηλεοπτικά δικαιώματα

Στο παρασκήνιο ξεκίνησε μια συζήτηση για πολιτικές σκοπιμότητες και κομματικές εμπλοκές όταν ξαφνικά ναυάγησε η συμφωνία της CYTA με την ΟΜΟΝΟΙΑ

Της Αλεξίας Καφετζή

Από την ηγεσία του Σωματείου, μπορεί όχι δημόσια αλλά σίγουρα στο παρασκήνιο, αυτό που αφηνόταν να νοηθεί είναι ότι ανατράπηκε η εισήγηση των τεχνοκρατών από το Διοικητικό Συμβούλιο μετά από πιέσεις του κυβερνώντος κόμματος.

Χαρακτηριστικά μας λέχθηκε: «O Συναγερμός και άλλοι τα ξαναβάζουν με την Ομόνοια. Είναι πλέον πόλεμος εξόντωσης».

Δεν είναι πλέον μυστικά ούτε τα όσα καταλογίζονται για παρεμβάσεις στην ΚΟΠ ούτε όσα για κομματικές χειραγωγήσεις. Και εκεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ούτως ή άλλως πολύ χολωμένοι. Ήρθε όμως η διαφαινόμενη συμφωνία ΑΠΟΕΛ και CYTA με ομολογουμένως σημαντικά ποσά, για να ξεχειλίσει το ποτήρι.

Οι πρόσφατες δηλώσεις – απειλές του Προέδρου της Ομόνοιας κ. Τζωνή για αποκαλύψεις και αντιδράσεις όταν οριστικοποιηθεί η συμφωνία είναι ενδεικτικές. Με πηγή από το Συμβούλιο της Ομόνοιας που μιλήσαμε μας έθεσε μια απλή λογική: «μας πέταξαν εμάς έξω ακολουθώντας Συναγερμικές οδηγίες, γιατί είμαστε η Ομόνοια και μοσχοπληρώνουν το ΑΠΟΕΛ! Με πίεση μάλιστα από συγκεκριμένες φίλα προσκείμενες συντεχνίες!».

Το θέμα λοιπόν με τα τηλεοπτικά δικαιώματα φαίνεται ότι θα πάρει μεγάλες διαστάσεις. Βέβαιη πρέπει να θεωρείται σε κάποια φάση τόσο η εμπλοκή του ΑΚΕΛ όσο και της υπόλοιπης Βουλής. Στο κάτω κάτω για τα λεφτά του κόσμου μιλάμε. Οπαδών όλων των ομάδων…