Νέα στοιχεία στο φως για τη ληστεία στην Τίμη Πάφου

Με κλεμμένο όχημα, που ήταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης παρά το Αεροδρόμιο Πάφου, διέφυγαν οι δύο δράστες της σημερινής ληστείας σε υποκατάστημα της ΣΠΕ Γεροσκήπου και Ανατολικής Πάφου στην Τίμη, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Ιωάννου.

Ο κ. Ιωάννου, σε δηλώσεις του στη σκηνή της ληστείας, ανέφερε πως οι εξετάσεις συνεχίζονται με τη συνδρομή ελικοπτέρου της Αστυνομίας, ενώ στο μέρος αναμένονται μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών Αρχηγείου Αστυνομίας για επιστημονικές εξετάσεις και λήψη αποτυπωμάτων.

Ακολούθως, είπε, θα γίνει αξιοποίηση του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, που διαθέτει η Τράπεζα, καθώς και καταμέτρηση των χρημάτων, που κλάπηκαν.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ φέρουν τους δύο δράστες να παραβίασαν την είσοδο της τράπεζας, που διέθετε σύστημα ασφαλείας.

Οι δράστες, φορώντας κουκούλες, φέρεται να παραβίασαν την είσοδο της τράπεζας, εισήλθαν εντός του κτιρίου και κρατώντας ο ένας κοντόκαννο κυνηγετικό, και ο δεύτερος στρατιωτικό τυφέκιο G3 ,υπό την απειλή των όπλων, απέσπασαν χρηματικό ποσό, που ακόμη δεν υπολογίστηκε και εγκατέλειψαν τη σκηνή με αυτοκίνητο μάρκας Hyundai, καφέ χρώματος, με αριθμούς εγγραφής LAR046.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί.

Πηγή: ΚΥΠΕ