Η νέα ανάρτηση του Μένιου Φουρθιώτη και το μήνυμα για την εκπομπή του! Τι ανέφερε;

Ντόρος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα με το ξέσπασμα των ηθοποιών Χρυσούλα Διαβάτη και Ντίνα Κώνστα, μετά την συμμετοχή τους στο τρέιλερ του Μένιου Φουρθιώτη για την εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

Η δύο κυρίες, ανέφεραν πως θα κινηθούν νομικά εναντίον του παρουσιαστή αλλά και του καναλιού Έψιλον! Όπως όμως σας αποκάλυψε κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί αφού ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου, οι δημιουργοί της σειράς «Δύο Ξένοι» έδωσαν γραπτώς την άδεια στο κανάλι για να χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο απόσπασμα.

Μάλιστα, στην επιστολή που έστειλε ο Αλέξανδρος Ρήγας εκ μέρους και των δύο, αναφέρει πως μόνο εκείνοι έχουν τα πνευματικά δικαιώματα για την σειρά «Δύο Ξένοι», οπότε σε κάθε περίπτωση δεν μπορούν οι Χρυσούλα Διαβάτη – Ντίνα Κώνστα, να κινηθούν νομικά.

Την ίδια ώρα, ο Μένιος Φουρθιώτης, έκανε μια νέα ανάρτηση στα social media του, προετοιμάζοντας το κοινό για την επιστροφή των «Αποκαλυπτικών», χωρίς φυσικά να σχολιάσει τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα. Ο παρουσιαστής έγραψε στην λεζάντα: «Καλό Σαββατοκύριακο!!! Το επόμενο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου θα είμαστε ξανά μαζί στις 13:40 #apla_apokaliptika στο #epsilontv @tvapokaliptika @tvapokaliptikagr @epsilon_tv ❤️»

Πηγή:youweekly