Από την «εξωτερική» ο Κάρογιαν, διεμβολίζει τα σχέδια του Νικόλα

Ραγδαίες εξελίξεις στους κόλπους του ΔΗΚΟ

Της Αλεξίας Καφετζή

Υπάρχει μια πολύ μεγάλη μερίδα οπαδών του ΔΗΚΟ που είναι πολύ δυσαρεστημένοι με τον τρόπο που πολιτεύεται η ηγεσία του κόμματος ως προς:

• Τις ακραίες θέσεις και έλλειψη προτάσεων στο Κυπριακό.

• Τις θέσεις του κόμματος για θέματα οικονομίας και εσωτερικής διακυβέρνησης.

• Το τρόπο εσωτερικής λειτουργίας του κόμματος, όπου μια μικρή ομάδα ατόμων παίρνουν αποφάσεις με αντιδημοκρατικό και απόλυτο τρόπο.

Με βάση τα πιο πάνω και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το ΔΗΚΟ έπαψε να εκφράζει τον παραδοσιακό ψηφοφόρο της μετριοπάθειας, της σωφροσύνης και της λογικής, γίνονται ζυμώσεις για να οργανωθεί η φωνή εκείνη που θα αφυπνίσει τους πραγματικούς ΔΗΚΟικούς.

Οι ζυμώσεις αφορούν κυρίως στο σχήμα και στον τρόπο λειτουργίας αυτής της αντιπολιτευτικής πλατφόρμας, καθώς είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συνέλθει μεταξύ Σεπτεμβρίου / Οκτωβρίου. Σκοπός να αποτρέψει τον εξοστρακισμό του κόμματος προς την ακροδεξιά.  

Η «24» θα επανέλθει με περισσότερες λεπτομέρειες στην επόμενη έκδοση της εφημερίδας την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017.

  • Andros Charalambides

    Ρέ και έλεγα που χάθηκε αυτό το παιδί. Ναί άλλά είναι προεδρικές πώς θα κάνομε ζημιά στο ΚΟΜΜΑ μήπως και προχωρήση. Εξ’αλλου είναι καιρός για νέο υπουργικό. Χρειάζονται κάποιους που ανησυχούν για το κυπριακό και την τύχη του Προέδρου της Δημοκρατίας . Κύριοι όσοι διαφωνείται φεύγεται πάτε στον Νίκαρο σας δίνει ένα υπουργείο και άν δεν υπάρχει θα κάνει όπως τους προηγούμενους ανησυχούντας για το κόμμα . Θυμάστε αυτά τα παιδιά οι ανησυχίες τους έγιναν παχουλλοί μισθοί στην κυβέρνηση του Νικαρου