Ε. Θεοχάρους: «Αυτοί που χλευάζουν να πάνε να κοιταχτούν στον καθρέφτη…» (Ηχητικό)

H Ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους εξέφρασε την δυσαρέσκεια της για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε μετά τη δημοσιοποίηση του Πόθεν Έσχες.

Η κ. Θεοχάρους μιλώντας στους 101.1 ανέφερε: «Η πραγματικότητα είναι ότι έχω ένα τάφο στο νεκροταφείο της Έγκωμης που αναπαύεται ο σύζυγος μου. Από κει και πέρα βάσει του νόμου και καθηκόντων οφείλω να το δηλώσω».

Επίσης τόνισε: «Από την άλλη ο βαθμός που χλευάστηκε αυτό το πράγμα, δείχνει ότι από όποια πλευρά και να το πιάσεις για κάποιους ανθρώπους, δεν πα να κουνήσεις το δάκτυλο σου θα βρούνε αφορμή να αρχίσουν να σε κοροϊδεύουν, να σε χλευάζουν, να σε μειώνουν, να δολοφονούν προσωπικότητες, να δολοφονούν χαρακτήρες. Όλα αυτά είναι ενδεικτικά μια κατάστασης που υπάρχει στο όλο σύστημα στην Κύπρο»

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Ποσώς με ενδιαφέρει. Φαίνεται όμως ότι έχουν εντρυφήσει πάρα πολύ στην φορολογική μου δήλωση, γιατί όντως υπάρχει ένας τίτλος ιδιοκτησίας που περιήλθε στα χέρια μου και πάλι μετά το θάνατο του συζύγου μου, που λέει ότι στο τάδε χωράφι, στο τάδε χωριό, όλο το χωράφι ανήκει σε κάποιον άλλο, αλλά το τρεχούμενο νερό που υπάρχει εκεί πέρα, άνηκε στην μακαρίτισσα την πεθερά μου».