Αγκιλέρα και Μπίμπερ θα τραγουδήσουν στην παραλία «Άνασα» που «ισοπέδωσαν»: Σε γάμο Ρώσου πολυεκατομμυριούχου

Η παραλία βρίσκεται σε περιοχή Νατούρα και είναι χώρος όπου αναπαράγονται πράσινες χελώνες και καρέτα – καρέτα

Με μπουλντόζα «περιποιήθηκαν» παραλία στην χερσόνησο του Ακάμα στη Κύπρο, ώστε να διαμορφωθεί κατάλληλα για να γίνει η γαμήλια δεξίωση Ρώσου πολυεκατομμυριούχου.

Ο Ρώσος και οι καλεσμένοι του έχουν κλείσει το πολυτελές ξενοδοχείο «Άνασσα» και μόνο για τα δωμάτια καταβλήθηκαν 850.000 ευρώ. Στον γάμο θα τραγουδήσουν η Κριστίνα Αγκιλέρα και ο Τζάστιν Μπίμπερ αλλά παραμένει άγνωστο στο ποσό της αμοιβής τους.

Το όνομα του Ρώσου πολυεκατομμυριούχου είναι επτασφράγιστο μυστικό και το μόνο που έχει διαρρεύσει είναι ότι είχε κάνει παλαιότερα διακοπές στο ίδιο ξενοδοχείο με λογαριασμό που άγγιξε τα 10 εκ ευρώ.

Σε ότι αφορά τη διαμόρφωση του χώρου χρησιμοποιήθηκε μπουλντόζα και έγινε παρέμβαση σε μια περιοχή ΝATURA 2000 στην οποία γεννούν οι πράσινες χελώνες και χελώνες Καρέτα – Καρέτα.

Υπήρξε έντονη αντίδραση από οικολογικές οργανώσεις και αυτή τη στιγμή γίνεται εκδήλωση διαμαρτυρίας. Στη περιοχή βρίσκεται και αστυνομική δύναμη καθώς απειλούνται επεισόδια. Μόλις έγινε γνωστή η υπόθεση δόθηκαν οδηγίες για τερματισμό των εργασιών.

Χθες ο υπουργός Γεωργίας Νίκος Κουγιάλης, δήλωσε μέσω twitter ότι δεν έχει δώσει καμία άδεια για παρέμβαση στην παραλία.

 

Πηγή:protothema