«Το ξενοδοχείο Άνασσα λειτουργεί με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον»

Το ξενοδοχείο Άνασσα λειτουργεί εδώ και δύο δεκαετίες, επιδεικνύοντας απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον και ειδική ευαισθησία στις ιδιαιτερότητες της περιοχής, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο Διευθυντής του ξενοδοχείου Sebastian Wurst, σημειώνοντας ότι έχει τερματίσει τις όποιες εργασίες, έχει ενημερώσει σχετικά τους ενδιαφερόμενους και θα σεβαστούν πλήρως τις όποιες αποφάσεις και υποδείξεις των Αρχών.

«Η ξενοδοχειακή εβδομάδα με την ίδια έγνοια – και φροντίδα και έχοντας εξασφαλίσει τη συναίνεση των Τοπικών Αρχών – λειτούργησε και τις τελευταίες μέρες,» προσθέτει.

Γι’ αυτό, σημειώνει η Διεύθυνση του ξενοδοχείου στην ανακοίνωσή της, “είμαστε σε θέση να διαβεβαιώσουμε ότι ουδεμία ζημιά ή επιβάρυνση του περιβάλλοντος έχει υπάρξει από τις ενέργειες μας”.

Διαπιστώνοντας όμως ότι υπάρχει σύγχυση όσον αφορά τον φορέα που έχει την αρμοδιότητα να παραχωρεί τις σχετικές άδειες, έχουμε τερματίσει τις όποιες εργασίες, έχουμε ενημερώσει σχετικά τους ενδιαφερόμενους και θα σεβαστούμε πλήρως τις όποιες αποφάσεις και υποδείξεις των Αρχών, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ