Σύγκρουση Θεοχάρους- Χριστοφίδη για δείπνο με Χρυσαυγίτες (Εικόνες)

Της Αλεξίας Καφετζή

Μια ιδιότυπη σύγκρουση, στο tweeter αυτή τη φορά, είχαμε ψες, μεταξύ της Ελένης Θεοχάρους και του Χρίστου Χριατοφίδη. Ο Επαρχιακός Γραμματέας ΑΚΕΛ Λευκωσίας / Κερύνειας επέκρινε έντονα την απόφαση της κ. Θεοχάρους να προσέλθει στο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Συλλούρης και στο οποίο καλέστηκαν ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής. Υπενθυμίζουμε ότι σε ένδειξη διαμαρτυρίας κανένας άλλος Κύπριος ή Ελλαδίτης ευρωβουλευτής δεν πήγε στο δείπνο.

Έγραψε λοιπόν ο Χρίστος Χριστοφίδης: «Η Θεοχάρους πήγε στο δείπνο με Χρυσαυγίτες, ΔΗΚΟ- ΕΔΕΚ απείχαν (σωστά). Ούτε για το φασισμό δεν μπορεί να αποφασίσει η συνεργασία #Cyprus».

Για να ακολουθήσει η οργισμένη και ειρωνική αντίδραση της ευρωβουλευτού «η Θεοχάρους πήγε στο δείπνο του Προέδρου της Βουλής; Εξυπνάδες στην ΚΟΒΑ σου».

Η απάντηση ήρθε… πληρωμένη λίγο αργότερα! «Το λιγότερο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να απολογηθείτε συζητήσατε με ναζί Χρυσαυγίτες; Για Ένωση; Δεν είναι «ψώρα”;Φασίστες είναι!» Με σπόντες τόσο για τον… «αυτοπυρπολισμό για την Ένωση» όσο και για τη δήλωση της κ. Θεοχάρους ότι «ο φασισμός δεν είναι ψώρα».

Το νέο σχόλιο του κ. Χριστοφίδη απέσπασε μάλιστα αρκετά likes, μεταξύ άλλων από το συνυποψήφιο της κ. Θεοχάρους στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ, ακαδημαϊκό Σταύρο Ζένιο!