Με 97% από τις ΚΟΒ οδεύει πρόσω ολοταχώς για προεδρικές ο Μαλάς – Ανακοίνωση ΚΕ ΑΚΕΛ

Σε σημερινή της συνεδρία η ΚΕ του ΑΚΕΛ ανασκόπησε και αξιολόγησε τη συζήτηση που διεξήχθη στις Κομματικές Ομάδες Βάσεις (ΚΟΒ) για τις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές. Όπως είναι γνωστό, η πρόταση της ΚΕ προς τις ΚΟΒ ήταν η υποστήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Σταύρου Μαλά.

Η εκτίμηση της ΚΕ του ΑΚΕΛ είναι ότι στις ΚΟΒ διεξήχθη ένας εποικοδομητικός διάλογος, ο οποίος βοηθά και εμπλουτίζει την πολιτική και τη δράση του Κόμματος στην προεκλογική προσπάθεια. Η ΚΕ ευχαριστεί και συγχαίρει τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος για την ενεργό συμμετοχή τους στο συλλογικό προβληματισμό για τις Προεδρικές Εκλογές.

Τα μέλη της ΚΕ ενημερώθηκαν, επίσης, για το αποτέλεσμα της συμβουλευτικής μυστικής ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε στις ΚΟΒ για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του Σταύρου Μαλά. Η υποστήριξη της υποψηφιότητας του Σταύρου Μαλά συγκέντρωσε πάνω από 97% των ψήφων.

Έχοντας υπόψη τα αποτελέσματα του εσωκομματικού διαλόγου, αλλά και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, η ΚΕ του ΑΚΕΛ αποφάσισε να προτείνει την υποστήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Σταύρου Μαλά στο Έκτακτο Συνέδριο του Κόμματος που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στη Διεθνή Έκθεση Κύπρου.