Έκαναν «τόπι» στο ξύλο 36χρονο στην Πάφο και τον «πέταξαν» έξω από περίπτερο

Yπόθεση μαχαιροφορίας , απαγωγής , συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, επίθεση με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης , απειλή και βιαιοπραγίας εξετάζει η αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 23:45 χθες βράδυ έξω από περίπτερο στην οδό Ακαμαντίδος στην Πάφο δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι βρίσκονταν τραυματισμένος ένας άνδρας.

Στο μέρος μετέβη η Αστυνομία όπου διαπιστώθηκε πως πρόκειται για αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Πάφου με καταγωγή από την Ρουμανία, ηλικίας 36 ετών.

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο. Ο 36χρονος διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε ότι υπέστη οίδημα ρηνός και κατάγματα στην περιοχή και ακολούθως κρατήθηκε στο χειρουργικό θάλαμο του Νοσοκομείου για περαιτέρω νοσηλεία .

Σε κατάθεση που έδωσε στις ανακριτικές αρχές ανέφερε ότι ενώ βρισκόταν σε σπίτι συγγενικού του προσώπου , τον παρέλαβε ο πρώην συγκάτοικος του επίσης από την Ρουμανία και τον επιβίβασε σε όχημα στο οποίο βρίσκονταν ακόμη δύο πρόσωπα με σκοπό να συζητήσουν κάποιες οικονομικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους.

Σε κάποια στιγμή τον επιτέθηκαν και τον κτύπησαν με γροθιές και τον απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν.

Στην συνέχεια σύμφωνα με την καταγγελία του 36χρονου τον μετέφεραν στο διαμέρισμα του όπου τον ξανακτύπησαν και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Για την υπόθεση το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου αναζητεί τρία πρόσωπα και οι εξετάσεις συνεχίζονται.

 

Πηγή:ΚΥΠΕ