Ελεύθεροι με όρους οι δύο σε σχέση με παράνομη κατοχή περιουσίας στην Πέγεια

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθησαν σήμερα τα δύο πρόσωπα ηλικίας 21 και 45 ετών που συνελήφθησαν χθες σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Το Δικαστήριο διέταξε όπως και οι δύο αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, όπως να υπογράφουν κάθε Σάββατο στο κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου, τα ονόματα τους να τοποθετηθούν στο stop list,όπως παραδώσουν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και υπογράψει έκαστος εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ.

Το Δικαστήριο όρισε την 29η Σεπτεμβρίου του 2017 ως ημερομηνία που θα κληθούν τα δύο πρόσωπα να απαντήσουν στην κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης οι εντατικοί τροχονομικοί έλεγχοι και η παρατηρητικότητα αστυνομικών, έφεραν άμεσα αποτελέσματα στη διερεύνηση υπόθεσης κλοπής στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12.15μ.μ. χθες, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από ιδιοκτήτη υπεραγοράς στην Πάφο, ότι λίγα λεπτά προηγουμένως, είχαν κλαπεί από το κατάστημα του δύο ηλεκτρικά εργαλεία, συνολικής αξίας €225 περίπου.

Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, γύρω στις 12.30μ.μ., μέλη της Ομάδας «Ζ», της Τροχαίας Πάφου, ανέκοψαν για έλεγχο, αυτοκίνητο που κινείτο σε δρόμο της Πάφου.

Από έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος, τα δύο ηλεκτρικά εργαλεία, τα οποία αναγνωρίστηκαν στη συνέχεια από τον παραπονούμενο.

Οι δύο επιβαίνοντες του οχήματος, 21 και 45 χρόνων, συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Πηγή: ΚΥΠΕ