«Λύγισε» το FB Κύπρια παρουσιάστρια με τον αδελφό της με «ειδικές ανάγκες»: «Η πιο αληθινή η πιο μαγική η πιο ανιδιοτελής αγάπη!» Εικόνα

Σε μια πολύ συγκινητική κίνηση προχώρησε η παρουσιάστρια την Τρίτη 12/9. Η ίδια έχει τεράστια αδυναμία στον αδελφό της που έχει ειδικές ανάγκες.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε ουκ ολίγες φορές για το πρόβλημα του, καθώς και για όλα τα καλά που της πρόσφερε. Επιπλέον κατά το παρελθόν έκανε λόγο για την ανιδιοτελή αγάπη που προσφέρουν αυτά τα παιδιά.

Πλέον έγινε μανούλα και όπως εξομολογήθηκε ο αδελφός της και η κόρη της είναι οι ανθρώποι που θα την έκαναν να «πέσει» στην φωτιά αν χρειαστεί. Χθες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έκανε τους διαδικτυακούς της φίλους να «λυγίσουν» βλέποντας την φωτογραφία και το κείμενο που δημοσίευσε. Όπως θα δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο αποτυπώνεται ξεκάθαρα η αγάπη της κορούλας της και του αδελφού της. Διαβάστε την ανάρτηση της:

«Η πιο αληθινή η πιο μαγική η πιο ανιδιοτελής αγάπη! Η μικρή μου κόρη με τον αδερφό μου! Δεν μπορώ να εξηγήσω με λόγια το μεγαλείο αυτής της αγάπης! Η εικόνα μιλά από μόνη της! Η Αργυρω μολις 1 ετους λες και καταλαβαίνει! Λες και ξέρει ότι ο θειος της είναι διαφορετικός ! Δεν μπορεί να την πάρει στην αγκαλια του αλλά με ένα χάδι της νιώθει τόση γαλήνη ! Σ ευχαριστώ Θεέ μου ! Σας αγαπώ και τους δυο τόσο πολυ μου δίνετε καθημερινά μαθήματα ζωής!»

Ο λόγος για την παρουσιάστρια του Σίγμα, Άντρη Καραντώνη.

Πηγή:gossip-tv / nassos.blog