Σχολικά είδη προσέφερε η ΕΚΟ στα άπορα παιδιά του Δήμου Στροβόλου

Η Εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου προχώρησε σε ακόμα μία ενέργεια κοινωνικής προσφοράς, συμβάλλοντας στην προσπάθεια της κοινωνίας να στηρίξει τους συνανθρώπους μας – και ιδιαίτερα τα παιδιά – που έχουν την ανάγκη μας. 
Έχοντας ως στόχο να μη λείψει φέτος το χαμόγελο από κανένα θρανίο, η ΕΚΟ συγκέντρωσε και προσέφερε σε μαθητές άπορων οικογενειών από τον Δήμο Στροβόλου, όλο το απαραίτητο υλικό για τη νέα σχολική χρονιά που τώρα ξεκινά.

Η παράδοση των σχολικών ειδών από την Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου έγινε τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο Στροβόλου, σε συνεργασία με το Πρατήριο ΕΚΟ που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αρχαγγέλου 17 στο Στρόβολο, παρουσία του Δήμαρχου Στροβόλου κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, του Δημοτικού Συμβούλου Στροβόλου κ. Μάρκου Κληρίδη, της Συντονίστριας Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων της Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου κ. Μαρίνας Τζιακούρη και του πρατηριούχου κ. Λουκή Χατζηγιάγκου.

Η χαρά των παιδιών που έλαβαν τα αναγκαία σχολικά είδη για τη νέα σχολική χρονιά, δίνει τη δύναμη στην ΕΚΟ να συνεχίσει και το επόμενο διάστημα με ανάλογες δράσεις και πρωτοβουλίες που συνεισφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.