Σπαράζει η οικογένεια μαζί και όλη Κύπρος: Έκκληση για οικονομική βοήθεια «Όλοι μαζί μπορούμε»!

 

Σπαραγμός και οδύνη είναι πολύ λίγο για να μπορέσουν να χαρακτηρίσουν την τραγική κατάσταση με τον θανάσιμο τραυματισμό του 13χρονού Δαμιανού.


Λίγο πολύ όλοι ξέρουμε την περιπέτεια του άτυχου Δαμιανού. Το σίγουρο είναι πως μας είναι δύσκολο να πιστέψουμε πόσα «τερτίπια» κάνει αυτή η ζωή!

Ανοίγουν σήμερα οι ουρανοί και βγαίνουν οι άγγελοι για να υποδεχτούν αυτό το χαμογελαστό αγόρι.

Το τελευταίο αντίο οικογένεια και φίλοι θα το πουν στις 4 το απόγευμα από τον ιερό να Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τσέρι. Έκκληση της οικογένειας είναι όπως όλα τα παιδιά που θα παρευρεθούν στην κηδεία να είναι ντυμένα στα άσπρα.

Θα μας επιτρέψετε εδώ να σημειώσουμε πως η οικογένεια κάνει έκκληση σε όλους μας αντί στεφάνων να γίνονται οικονομικές εισφορές. Δίνουμε έμφαση και το τονίζουμε διότι πρόκειται για ανθρώπους που έχουν ανέβει και συνεχίζουν να το κάνουν ένα Γολγοθά. Η «μοίρα» (ή όπως αλλιώς το λέει ο κάθε ένας) τους έχει δείξει το σκληρότερο της πρόσωπο.

Πρόκειται για μια φτωχή πολύτεκνη οικογένεια. Η μητέρα μεγαλώνει μόνη της τα 5 της παιδιά. Ότι είχε και δεν είχε τα έδωσε για να μπορέσει ο Δαμιανός να κάνει επέμβαση για το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Όλο αυτό ίσως σας φανεί αρκετά «μελό» είναι όμως η δική τους σκληρή πραγματικότητα.
ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ! Η πιο μικρή εισφορά για αυτούς είναι μεγάλη.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν ο τραπεζικός λογαριασμός που μπορούν να καταθέσουν χρήματα είναι: 4100634-4 (ΣΠΕ Στροβόλου, Περιγραφή: Δαμιανός, Δικαιούχος Σοφία Σ).

Διαβάστε επίσης:

«Άγγελε μου…» στα άσπρα σε αποχαιρετούν οι φίλοι σου μικρέ Δαμιανέ (Φωτογραφίες και Βίντεο)

Τραγικό! Ο άτυχος 13χρονος Δαμιανός νίκησε τον καρκίνο αλλά ο “χάρος” του έστησε καρτέρι στην άσφαλτο