Τα 8 πράγματα που οι άνδρες προσέχουν στις γυναίκες και αυτές δεν τα ξέρουν!

Μπορεί οι γυναίκες να κατηγορούν τους άνδρες ότι είναι αδιάφοροι, ότι δεν προσέχουν πολλά πράγματα, αλλά μάλλον αυτό δεν είναι αληθεια. Οπως θα διαπιστώσετε παρακάτω οι άνδρες μάλλον τα προσέχουν όλα και όταν λέμε όλα εννοούμε όλα…

Ο Independent συγκεντρωσε μια λίστα με τα 8 πράγματα που προσέχουν οι άντρες στις γυναίκες αλλά οι γυναίκες έχουν … μαυρα μεσάνυχτα. Η λίστα έγινε βάσει των απαντήσεων που έδωσαν άντρες στο reddit στο ερώτημα: Τι είναι αυτό που προσέχετε στις γυναίκες και εκείνες δεν έχουν ιδέα.

1. Τα μυστικά

Αναφέρονται στην συμπεριφορά μιας παρέας γυναικών όταν είναι με μια παρέα αντρών. Όλα είναι στα μάτια, παρατηρεί ο χρήστης του reddit. Παρατηρεί ακόμη και τις επισκέψεις στην τουαλέτα, που συνήθως γίνεται για να μιλήσου για κάτι που δεν θέλουν να ακούσει η υπόλοιπη παρέα.

2. Όταν τσεκάρουν άλλους άντρες

Τον τρόπο που τσεκάρουν ένα ωραίο άντρα. Το κάνουν γρήγορα και λίγο άγαρμπα, αλλά το κάνουν. Ακόμη και να είναι με τον φίλο τους ή σύζυγο.

3. Κούρεμα

Ναι, μπορεί να είναι το μόνιμο παράπονο των γυναικών, ότι οι άντρες δεν παρατηρούν το νέο τους κούρεμα, αλλά σύμφωνα με το reddit, αυτό δεν ισχύει.

4. Οι όμορφοι ώμοι

Ω ναι, οι ώμοι. Που σύμφωνα με τον παρακάτω χρήστη, μπορούν να δείξουν πολλά, από αμηχανία μέχρι το φλερτ.

5. Συζήτηση

Για την ακρίβεια, ο τρόπος που μιλάνε και γενικά αν ξέρουν να μιλάνε και να συζητήσουν για διάφορα θέματα. Smart is sexy!

6. Χαμόγελο

Ειδικά εάν είναι ειλικρινές και αβίαστο.

7. Όμορφη μυρωδιά

Άρωμα, σαμπουάν κτλ δεν περνούν απαρατήρητα.

8. Λάθη στο μακιγιάζ

Ω ναι! Τα προσέχουν και αυτά.

Πηγή: huffingtonpost