Οδύνη στο τελευταίο αντίο του 21χρονου Χρήστου

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα της Πάτρας, η κηδεία του 21χρονου Χρήστου Χολιαστού, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο το μεσημέρι της Δευτέρας στα Καλάβρυτα την ώρα που μάζευε καρύδια από ηλεκτροπληξία. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το ναό για να απευθύνει το ύστατο χαίρε στο παλικάρι που έφυγε τόσο ξαφνικά και απροσδόκητα από τη ζωή.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του Χρήστου, η μητέρα του Εύη και ο πατέρας του Φωκίωνας και τα δυο αδέλφια του, ο δίδυμος αδελφός του Γιώργος και η αδελφή του Γεωργία,

οι οποίοι ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν το βαρύ πλήγμα της Μοίρας.

Ο άτυχος νέος έφυγε το μεσημέρι της Δευτέρας από τη ζωή την ώρα που μάζευε στο καρύδια στο Μάνεσι Καλαβρύτων, όταν το μεταλλικό ραβδί που κρατούσε ήρθε σε επαφή με τα καλώδια της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία.

Παρόντες στην τραγική σκηνή ήταν ο πατέρας του και ο αδελφός του. Ο 21χρονος διακομίστηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας των Καλαβρύτων, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Μάλιστα, όπως είπε στο thebest η ιατροδικαστής Αγγελική Τζιόλα, που έκανε τη νεκροψία, αιτία θανάτου ήταν η ηλεκτροπληξία η οποία προκάλεσε εκτεταμένες βλάβες στον νεαρό, τις περισσότερες που έχει δει ποτέ, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Πηγή:madata