Πρώην Miss Ηνωμένο Βασίλειο: Από τις καταγγελίες για ξενοδοχείο στον Πρωταρά, στις.. αποζημιώσεις

Το ακριβώς αντίθετο από αυτό, που ήθελε να καταφέρει, πέτυχε η πρώην Miss United Kingdom, Rachelle Noon.

Το μοντέλο είχε καταφύγει στη βρετανική δικαιοσύνη, από κοινού με τον σύντροφό του, καθώς, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονταν, έπαθαν τροφική δηλητηρίαση κατά τη διάρκεια παραμονής τους σε ξενοδοχείο στον Πρωταρά το 2015.

Το 28χρονο σήμερα μοντέλο, μαζί με τον 31χρονο σύντροφό του ισχυρίζονταν πως τα συμπτώματα της τροφικής δηλητηρίασης και η ταλαιπωρία, που υπέστησαν ήταν τέτοια, ώστε δεν κατάφεραν ούτε να εξέλθουν από το το δωμάτιό τους.

Η υπόθεση εκδικάστηκε στα βρετανικά δικαστήρια, σύμφωνα με δημοσίευμα της Dailymail, όμως η απόφαση του δικαστηρίου σίγουρα δεν ήταν η αναμενόμενη.

Το δικαστήριο απεφάνθη πως πρόκειται περί απάτης εκ του ζευγαριού, η οποία αποσκοπούσε στην παροχή αποζημίωσης από το ξενοδοχείο. Χαρακτηρίζοντας το μοντέλο ως «ανειλικρινές» στους ισχυρισμούς του, το δικαστήριο καλεί τώρα το μοντέλο να καταβάλλει αποζημίωση χιλιάδων λιρών προς τον υπεύθυνο των διακοπών.

Αυτό, που φαίνεται να έπαιξε καταλυτικό ρόλο είναι ότι κατά τη διάρκεια εκδίκασης της υπόθεσης, χρησιμοποιήθηκαν ως στοιχεία, φωτογραφίες όπου το ζευγάρι φαίνεται να διασκεδάζει και να χαμογελάει εντός λεωφορείου, με το οποίο μετέβαινε στο γάμο ενός ξαδέρφου του μοντέλου, που τελέσθηκε στο νησί, ενώ στις φωτογραφίες το ίδιο το μοντέλο σχολίαζε: «Είχαμε τις πιο όμορφες στιγμές μαζί με την οικογένεια. Αγαπώ αυτό τον τρόπο ζωής»…

Τέλος, εντύπωσε προκάλεσε το γεγονός ότι το ζευγάρι κινήθηκε νομικά εναντίον του τουριστικού πράκτορα 9 μήνες μετά από το περιστατικό στον Πρωταρά το 2015 και αφού προηγουμένως είχαν δει διαφήμιση ενός δικηγόρου, σχετική με τέτοια ζητήματα αποζημιώσεων σε διακοπές.