Στο Κέντρο Ραδιομαραθωνίου του Λονδίνου η Πρώτη Κυρία

Επίσκεψη στο Κέντρο Ραδιομαραθωνίου στο Enfield του βορείου Λονδίνου πραγματοποίησε η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας Άντρη Αναστασιάδη την Παρασκευή, μία ημέρα πριν από την ετήσια χοροεσπερίδα για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού οργανισμού.

Η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας είχε την ευκαιρία να δει από κοντά για ακόμα μία φορά την πρωτοποριακή εργασία που επιτελεί το Κέντρο από το 2006 και μετά.

Στο χαιρετισμό της ευχαρίστησε αρχικά τον Πρόεδρο της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ραδιομαραθωνίου της παροικίας Αντώνη Γερολέμου για τη «γενναιοδωρία και την καλοσύνη» του.

Όπως επισήμανε στη συνέχεια, το Κέντρο θεωρείται κόσμημα για την κυπριακή κοινότητα με την παροχή από όλους τους εμπλεκόμενους απαραίτητων υπηρεσιών με σκοπό την παροχή ευκαιριών σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες και στις οικογένειές τους.

Η κα Αναστασιάδη είπε ότι προσβλέπει σε περαιτέρω εξάπλωση της συνεργασίας του Ιδρύματος Ραδιομαραθωνίου με το Κέντρο.

«Είμαι πολύ εντυπωσιασμένη, όχι μόνο από το συνολικό πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου, αλλά ακόμα περισσότερο από την πρόοδο που έχει επιτευχθεί από την προηγούμενη επίσκεψή μου εδώ και ακόμα πιο σημαντικά από τα μελλοντικά σχέδια και τις φιλοδοξίες των διαχειριστών. Και ως αποτέλεσμα, η κοινότητά μας θα δρέψει τους καρπούς», ανέφερε η Πρώτη Κυρία, προσθέτοντας ότι τα προγράμματα και οι δραστηριότητες, μαζί με το θερμό και φιλικό περιβάλλον, δημιουργούν ένα πραγματικό Κέντρο αριστείας.

Εκ μέρους της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ιδρύματος του Ραδιομαραθωνίου η κα Αναστασιάδη συνεχάρη όλους τους συντελεστές του Κέντρου. «Πιστεύουμε σε εσάς. Πιστεύουμε στην αποφασιστικότητά σας και στον ενθουσιασμό σας να κάνετε τη διαφορά», σημείωσε.

Εξέφρασε επίσης τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη της προς όλους τους εθελοντές, τους υποστηρικτές, τους χορηγούς και τους δωρητές.

Όπως πρόσθεσε, στόχος του Ιδρύματος Ραδιομαραθωνίου είναι να προχωρήσει με τις φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες ώστε να βοηθήσει το Κέντρο να εκπληρώσει τις δυνατότητές του και να επιτύχει τους στόχους που θέτει η Επιτροπή και τα μέλη της.

«Τα επιτεύγματα του Κέντρου είναι έμπνευση για όλους μας, μία εργασία που αντανακλά τις αξίες και τον ευγενή σκοπό του του Ιδρύματος του Ραδιομαραθωνίου», κατέληξε η κα Αναστασιάδη.

Η χοροεσπερίδα του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή της δημοφιλούς τραγουδίστριας Άννας Βίσση.

Πηγή: ΚΥΠΕ